Wat kun je doen met fluitjes?

Elin de Groot

kopen. Ik praat ook graag over fluitjes.

Ik ben de eigenaar van de Amsterdamse winkel voor fluitjes, waar je de beste en kleurrijkste fluitjes kopen. De Nederlandse Taal is zeer rijk, maar niet alle Nederlanders zijn overal expert in. Daarom hoop ik jullie wat coole Nederlandstalige muziek te laten zien, die we uit het verleden hebben opgenomen en waar je misschien van geniet. U ook kopen een aantal van mijn persoonlijke favorieten voor jezelf. Als je een fluitje in je leven nodig hebt, kan ik daarbij helpen. Het beste ding over onze winkel is dat al onze instrumenten zijn in een zeer hoge staat en zijn veel waard. Vergeet niet om mijn blog te controleren. En tot slot, we zijn zeer geïnteresseerd in het horen van u en we horen graag van u!

En zo ben ik begonnen, met een zeer jonge en naïeve start van mijn muziekcarrière. Nu, door de jaren heen, ben ik begonnen met de verkoop van mijn opnames op verschillende websites, en ik begon te leren over wat ik kon doen om een levensveranderende ervaring voor anderen te creëren. Is er een gemeenschap rond fluitjes? Ik doe nu hetzelfde met mijn liedjes. Het is een enorme eer om te worden gekenmerkt in zo'n prestigieuze muziektijdschrift, en te zijn het onderwerp van een groot nieuws artikel dat heeft geïnspireerd talloze mensen. Het was een zeer vreemde ervaring voor mij toen het artikel werd gepubliceerd, ik was erg bang dat mijn fans teleurgesteld zullen zijn, dat ze zullen denken dat het lied slecht is en niet de aandacht waard. Maar je er zeker van zijn dat ze nog steeds geïnspireerd zullen worden door mijn muziek en ze zullen het nooit vergeten.

Daarnaast heb ik vele andere muzikanten ontmoet die geïnspireerd zijn door mijn nummer. Het heeft mijn leven zo veel veranderd, en dit is een geweldige kans voor mij om mijn verhaal te delen. De andere dag, een vriend zei: "Hoe komt het dat je muziek heeft geïnspireerd zo'n belangrijke artiest als Bob Marley?" Dat is wat ik hem moest vertellen. Het is als volgt: ik ben een songwriter die een album heeft uitgebracht. Nu moet ik hem mijn verhaal vertellen en hij kan mijn werk zien. En ik was erg trots om te zien hoe het een wereldwijde hit werd. Dus toen Bob Marley om mijn nummer vroeg, was ik blij om het te horen en het in zijn muziek te hebben.

Als songwriter is mijn werk in het publieke domein. Ik kan veel nummers maken, velen van hen zeer bekend, zoals "My Song", "I want to Go Away", "The Sun Shines on You", "I Want You" en anderen. Ik wil een nummer dat zal worden gespeeld door Bob Marley te maken als zijn droom van het spelen van het nog niet is gerealiseerd. Daarom is het een soort muzikale poëzie, een verhaal verteld met de muziek. Het is een soort lied uit een tijd dat het leven goed was, toen er veel vreugde was. Im Kontrast zu fluitje ist es folglich deutlich dienlicher. Het is een lied over het leven.