Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor fluitjes?

Elin de Groot

Je alle soorten fluitjes gebruiken. Als u slechts één of twee wilt kopen, moet u meer betalen. Hetzelfde geldt voor mensen die graag naar muziek luisteren of andere smaak in muziek hebben, of gewoon hun eigen muziek willen gebruiken, of er geen tijd voor hebben. Als u een zeer goede fluitjes en het juiste geluid voor uw behoeften, u een heleboel fluitjes tegen een zeer goedkope prijs.

Dus hier is mijn korte lijst van mijn favoriete fluitjes. Ik wil benadrukken dat dit slechts mijn mening en niet afkomstig zijn van professionele of technische bedrijven. Sommigen van hen zijn misschien niet geschikt voor ieders smaak. Je zou willen proberen ze uit, en zelf beslissen of ze het geld waard zijn. Ik maak niet veel geld van mijn blog en hebben geen enkele vorm van financiële prikkel om fluitjes te bevorderen. Deze blog gaat over plezier en plezier is goed voor je oren! Er zijn veel verschillende vriendelijkers in deze markt, en sommige van hen zijn vrij duur. Tot nu toe heb ik geprobeerd: Kanal, een open wondfluitje met een diepe toon. Het is ontworpen door een Italiaan genaamd Paolo Cappello. De prijs is €30 en het is vrij duur. Hetzelfde fluitje is ook verkrijgbaar in een zeer lage prijs, vanaf € 20 voor hetzelfde geluid, maar tegen een hogere kwaliteit. Gleichfalls ist Bokszak Plafondbeugel einen Test wert. Het blijkt dat ik niet hoeft te kopen vriendelijker alleen maar omdat er zo veel beschikbaar. Er zijn andere manieren om naar geluid te luisteren, van de microfoon in een hoofdtelefoon tot een gitaar, met zijn toon. De andere dag, deed ik een klein experiment om uit te vinden welke ik liever. Een paar dagen geleden kocht ik een fluitje genaamd "Roland." Na een beetje experimenteren, was ik nogal verrast: het is perfect! Als ik niet met andere mensen praat, kan ik mezelf nog steeds horen. Het is zo stil dat er momenten zijn dat ik mijn ogen moet sluiten. Ook al is het een ander model, ik kan het nog steeds voelen. De kleur is ook mooi, en het materiaal is zacht en licht. Het belangrijkste is dat het klinkt. Als het niet luid genoeg of te luid is, kan ik mezelf nog steeds horen.

Ik zal mijn ervaringen delen in dit artikel over de "Roland" fluitjes. Ik ben erg blij met de prestaties van dit model, maar het is nog niet perfect. Hier is een voorbeeld: Deze keer speel ik met het model "Roland" (de rode kleur) op een groot scherm en speel ik een beetje "Hallelujah" van het gelijknamige album. Wat is het beste van alle fluitjes? De eerste noten zijn erg luid en de tweede is helemaal niet luid. Im Vergleich zu fluitje Test ist es hierbei merklich behilflicher. Maar, toen ik mijn hand bewegen en het model "Roland" is in het midden, de "Hallelujah" was echt luid! En daar gaat het allemaal om.