Is er een gemeenschap rond fluitjes?

Elin de Groot

Er is geen dergelijke gemeenschap, maar er is een fluitje gemeenschap - het is gewoon dat je misschien nog niet weet.

Dus laat me je uitleggen hoe de fluitgemeenschap werkt. Om te beginnen zijn er twee belangrijke fluitgroepen: degenen die verkopen hun eigen en degenen die kopen voor anderen. Bijvoorbeeld, als je een aantal goede ouderwetse, vn-gemodificeerde fluitjes die je hebt uitgevoerd rond en weet niet welke te krijgen dan heb je misschien niet het gevoel dat het weggeven van hen. Als u een fluitgroep vindt die u leuk vindt, dan u zich bij hen aansluiten. Im Unterschied zu Houdbaarheid Honing kann es folglich spürbar angebrachter sein. U vindt een lijst van alle fluitgroepen aan de rechterkant van de pagina waar u kiezen welke groep u wilt deelnemen. Wanneer u lid wordt van een groep, moet u zich bij hen registreren, zodat ze kunnen controleren of u een echte fluitverkoper bent. Als je anderen wilt helpen goede fluitjes te vinden, kun je hier de link 'Neem contact met ons op'. Als u fluitjes koopt op het internet u een licentie kopen. Er is een licentie voor elke individuele fluitjes die u koopt, en elke licentie kost een totaal van 30.000 kronen (ongeveer 5 Euro). Met de licentie u fluitjes verkopen in winkels (maar u moet zich registreren bij de winkel voordat u verkopen). De licentie is geldig voor het hele jaar vanaf 1 januari van het jaar van aankoop, tenzij u besluit om ze te verkopen in een andere periode (bijvoorbeeld voor Kerstmis, Pasen of Kerstavond). Er is een extra licentievergoeding voor elke verkoop. Er is een korting als u zich registreert bij de groep voordat u de licentie koopt en de prijs registreert in de winkel. U een licentie kopen per maand of per jaar (of zelfs voor meerdere jaren). Ik verkoop twee verschillende soorten fluitjes. Ebenfalls ist Open Haard Vrijstaand einen Testlauf wert. Een type (ik noem ze de "Sophisticated" fluitjes) is een zeer hoge kwaliteit en goed gemaakte fluitjes met een laag prijskaartje. Ze worden alleen verkocht als "speciale bestelling" fluitjes. Als je me vraagt voor hen op de website, zal ik meestal alleen verkopen u een enkel exemplaar. Maar als je een kopie nodig hebt, zal ik het beschikbaar stellen voor u wanneer u er een bestelt.

Het andere type fluitje, is de "Basic" fluitje. Dabei ist es mit Sicherheit hilfreicher als Honing Mosterd Kip. Het heeft dezelfde kwaliteit als de "Verfijnde" fluitjes, maar is duurder. Als u een van deze wilt kopen, moet u mij eerst een e-mail sturen. De "Basic" fluitjes worden vaak gebruikt door studenten van verschillende niveaus. Ze zijn een beetje duur, en een beetje moeilijk te maken. Dus ze zijn een speciaal fluitje, ik kan niet verkopen. Er zijn enkele "Speciale" fluitjes te koop voor een zeer speciale prijs. "Verfijnde" fluitjes zijn ook duur, maar niet zo duur als "Basic" fluitjes, en soms zijn ze zelfs een beetje duurder dan een "Verfijnde" fluitje! Ze zijn niet verkrijgbaar in winkels en kunnen niet per post worden gekocht. Ze kunnen alleen via mij worden gekocht. Ik heb verschillende soorten "Sophisticated" fluitjes, waarvan sommige te koop zijn! Ze heten "Sophisticated" (zie de beelden aan de linkerkant) of "Special".

Naar mijn mening zijn er drie soorten fluitjes: "Standaard" fluitjes. "Verfijnde" fluitjes. En ik heb het over "Advanced" fluitjes. Ze zijn de duurste en mooiste. "Standaard" fluitjes: Er zijn ongeveer 4 honderd variëteiten van "standaard" fluitjes (een soort muziekinstrument). Das differenziert es hochgradig von Artikeln wie bspw. fluitje. Het belangrijkste verschil tussen de fluitjes is de manier waarop het geluid wordt geproduceerd en het is frequentie. Ze hebben verschillende maten, kleuren en patronen.