Dit is hoe we testen

Elin de Groot

Te vaak mensen gewoon blindelings kopen fluitjes die gewoon niet hun oren passen en laat ze uit te drogen met geen instructies over hoe ze te gebruiken en een bos van "niet goed genoeg" opmerkingen geschreven naast elke fluitjes in het product review sectie. We zijn ook voortdurend bezig om ervoor te zorgen dat we de beste en nieuwste fluitjes vinden en om onze producten te verbeteren om te voldoen aan de groeiende eisen van de klokkenluiders en het grote publiek. Onze producten zijn getest door het Nederlands Instituut voor Audio en Geluid en de Autoriteit Consument & Markt. En we streven er altijd naar om u nieuwe en opwindende productideeën en -functies te bieden die uw leven gemakkelijker en plezieriger maken. We houden van onze klanten, we weten dat we ze gelukkig maken en we willen uw complimenten horen. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, laat het ons dan weten en we zullen ons best doen om aan uw verwachtingen te voldoen.

De meest populaire fluitjes zijn vaak de meest betaalbare en vaak de meest populaire bij gebruikers.

Onze gebruikers zijn allemaal lid van de Nederlandse gemeenschap en komen uit het hele land, zowel op het platteland als in stedelijke gebieden. Velen zijn muzikanten of dj's en we hebben nog nooit een enkele van hen zien vertrekken zonder af en toe een fluitje (of een paar) te kopen. Hier zijn enkele van onze favorieten. Als u weet van andere winnaars, laat het ons weten in de comments, we zouden graag zien dat ze ook. Luister naar ons nieuwe album "The World is a Beautiful Place and I Am No Longer Afraid to Die" in het Nederlands op Rachkvist (een Nederlandse podcast) op dinsdag, donderdag en zaterdag om 20.00 uur. U het hele album op cd horen, of een mp3 downloaden door hier te klikken.

Wij geloven in peer review, maar weten dat het geen garantie voor kwaliteit is. Bijvoorbeeld, wanneer een recensent een fout in een test vindt, gaan we vaak terug en corrigeren het nadat we tijd hebben gehad om het probleem volledig te begrijpen. We gebruiken een "gouden standaard" voor gegevens. We hebben altijd een grote dataset om onze conclusies te onderschrijven. We testen veel verschillende fluitjes tegelijk en doen dat al tientallen jaren.

Klik hier om ons beleid voor beoordelingen en beoordelingen te bekijken zonder vragen te stellen. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze testprocedures en onze beoordelingen. © 2018 Copyright (c) 2017 Elin Groot en andere auteurs. Alle rechten voorbehouden. Reproductie van een onderdeel is toegestaan zonder toestemming in welk formaat of medium dan ook, op voorwaarde dat elin Groot en de bron van elke afbeelding volledig en duidelijk krediet krijgen.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we nu zeggen dat we een idee hebben van hoeveel fluitjes er daadwerkelijk bestaan, hoe ze eruit zien en hoe ze functioneren. We hebben ook een idee van hoe je een fluitje te testen. We hopen dat het ook kan helpen in het geval van de 'andere' fluitjes. En omdat we geloven in de vrijheid van het individu, hopen we ook dat onze blogposts mensen bewust kunnen maken van fluitalternatieven. Wij geloven dat op dezelfde manier het internet heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van informatie over de geschiedenis van muziek, dus het web kan ook een bron zijn voor een verandering in fluitjes. Daarom willen we u bedanken voor het nemen van de tijd om onze blog te lezen, als u wilt deelnemen aan ons project om een einde te maken aan deze fluitjes. Als u een bedrijf geïnteresseerd bent om te worden opgenomen in onze studiegroep en de fluitmarkt, of een fluitje fabrikant met een idee over hoe je een beter product te maken, laat het ons weten. Wij hopen tegen het einde van dit jaar uw steun te hebben.

Dus we zijn hier om je te vertellen, en je te vertellen wat je krijgt. Dit is een lijst van de beste fluitjes onder de zon, evenals een lijst van hun voors en tegens en een handvol manieren om de beste resultaten te krijgen. En er is niemand goed antwoord. We zullen allemaal verschillende ervaringen hebben en we zullen verschillende dingen willen. Als je al een fluitnerd nerd bent, weet je welke bij je past. We geven je een ruwe lijst. Lees verder en ontdek de voors en tegens van enkele van de meest voorkomende fluitjes die je op elke rommelmarkt vindt.

We gaan niet de exacte geluidspatronen behandelen die elk fluitje klinkt, maar we zullen een paar basiskenmerken behandelen die je identificeren. We gaan een kijkje nemen op een aantal van de basiskenmerken van fluitjes. Als u meer wilt weten over hen gaan hier en beginnen met het lezen over fluitjes. Hier hebben we een eenvoudig fluitje dat een laag geluid maakt.