About us

Elin de Groot

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik weet dat als je niet beschikt over een fluitje en fluitje is niet een speciaal ding moet je een zeer specifieke soort mensen die experts op fluitjes en ze kunnen je echt goede begeleiding.

In deze blog zal ik verschillende soorten fluitjes bespreken, hoe je ze vinden en hoe je ze maken. Ik zal mijn eigen ervaring en ervaring delen met mensen uit andere landen en uit verschillende landen. Hoe vind je een goed fluitje? Er zijn veel websites waar u verschillende fluitjes vinden. De makkelijkste om ze te vinden is om websites te controleren met fluitjes van verschillende aard. Dit zal een van mijn favoriete manier om te leren over fluitjes. U zoeken op Google voor een term als 'zweep' en het moet het zoekresultaat dat geeft je een link naar de site. U ook zoeken op Google met het woord 'snoep fluitje' en dit zal ook helpen bij het vinden van een heleboel fluitjes.

Op sociale media vind je me op Twitter en YouTube. Ik hou van het leren van nieuwe dingen en ik heb veel geduld voor mensen die me vragen over fluitjes, maar ik had nooit de juiste informatie om degenen die vragen over dit onderwerp te beantwoorden.

Ten eerste, als je denkt dat je niet weet wat je zoekt, maak je geen zorgen, ik ben net begonnen en ik zal blijven op het toevoegen van meer berichten. Ten tweede wil ik geen lijst maken omdat ik veel voorbeelden heb met hun namen, die ik gewoon zal gebruiken. Bijvoorbeeld, er zijn ook nog twee fluitjes in mijn lijst (een heet "Bakken" en de andere heet "Bakken en Nisse".) Als u op zoek bent naar de andere twee, laat het me weten, kan ik waarschijnlijk de lijst nog uitgebreider. Kortom, ik ben op zoek naar een paar eenvoudige fluitpatronen, en als je me helpen met dat, zal ik het toevoegen aan mijn lijst.

In 2015 werd ik geïnterviewd door NOS voor het radioprogramma 'Bureau van de tegen' (Bureau van Hij is het Ding). Ik zal een blog doen over de Nederlandse klokkenluider-draaide-politicus-gedraaid-activist, ik zal een deel van zijn werk beschrijven, en ik zal een beetje over mij persoonlijk praten.

Waarom denk je dat klokkenluiders zich moeten uitspreken?

De Nederlandse klokkenluiders spreken zich niet uit om zich uit te spreken of geprezen te worden door een handvol "dissidenten" die "geen andere optie" hebben dan hun klachten te uiten. Nee, nee, ze spreken zich uit omdat de autoriteiten niet doen wat ze zeggen dat ze gaan doen.

Het is belangrijk om te begrijpen waarom.

De Nederlandse klokkenluiders vechten om de autoriteiten verantwoordelijk te houden voor wat zij zien als hun misdaden en om gerechtigheid te krijgen voor de mensen die zij van mishandeling zijn beschuldigd.

Toen ik deze blog in 2007 begon, ging het over een onderwerp dat me echt interesseert, het onderwerp van fluiten en gefloten liedjes, en de eerste post die ik maakte ging over een paar fluitfoto's uit het Nederlands Museum, Den Haag. Tegenwoordig ben ik bezig met een heleboel foto's van over de hele wereld, en ik ben altijd geïnteresseerd om te zien wat de andere landen zijn als met hun eigen fluitjes. Dat is de reden waarom ik heb besloten om alle verschillende fluitjes uit verschillende landen samen te stellen, zodat ik kan zien wat de lokale gewoonte is in het land waar je woont. Hier hebben we de populairste fluitjes uit Nederland, en een aantal interessante observaties daarover. Vergeet niet om me te laten weten wat je denkt en vertel me welke je hebt gebruikt.